reisfilm onontdekt Kroatië met kinderen

Reisfilm onontdekt Kroatië

Met deze korte reisfilm neem ik je mee naar Kroatië, een land waar je nog steeds schitterende, onontdekte plekjes hebt, ondanks dat het er steeds drukker wordt. Vorige week deelde ik al het blog met de route door Kroatië die we gevolgd hebben, mocht je benieuwd zijn. Binnenkort zal ik ook het blog over wat te doen in Dalmatië een update geven! Voor nu: muziek aan, maximale schermgrootte en genieten maar. 🙂

De komende periode volgen meer reisfilms over onze reizen van afgelopen jaar. Geen film missen? Abonneer je dan op mijn Youtube kanaal.

Ga naar al mijn Bestemmingen blogs, of kies een andere bestemming »

Meld je aan en ontvang 4x per jaar Yvonne Magazine in je mailbox!

Heeft mijn artikel je geholpen?
Ja!
0
Nee
0

4 reacties op “Reisfilm onontdekt Kroatië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *